Shkolla e Tae Kwon Do-sė Prishtina - Tae Kwon Do School Prishtina
  Home
 

WWW.SHTP.WEEBLY.COM


Perurohet Palestra e re e Shkolles se Taekwondo-se Prishtina
 

Sot me 08.08.2008 eshte bere perurimi zyrtar i hapesires se re te Shkolles se Taekwondo-se "Prishtina" e cila gjindet ne Bregun e Diellit (te banesat e bardha) jo shume larg Salles se Vjeter. Perurimi eshte bere pasi salla e re eshte paisur me te gjitha rekuizitat e nevojshme duk
e filluar nga Tatamit e deri tek llapetat, fokuseret dhe paisjet per garim te cilat jane blere nga Kryetrajneri Nuhi Gashi me 24.07.2008 ne Turqi dhe jane sponsoruar nga Kryetari i Klubit z. Shpetim Pefqeli dhe anetare te Kryesise si Esat Peci (NenKryetar i Klubit) Sami Makolli, Rrahman Hajrullahu etj. Pas pak diteve pritet te vendosen edhe pasqyret ne salle te cilat jane sponsoruar nga Sami Makolli.
 
  We Had today 8457 visitors  
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=